Страшен скандал се разигра на стадион Елън Роуд по време на двубоя

...
Страшен скандал се разигра на стадион Елън Роуд по време на двубоя
Коментари Харесай

Скандал във Висшата лига: нападение и арест

Страшен скандал се разигра на стадион „ Елън Роуд ” по време на дуела между Нюкасъл и Лийдс. Мачът бе придружен от 3 дузпи, червен картон и обрати, като в последна сметка приключи 2:2. В заключителните му минути почитател нахлу на терена и потегли към скамейката на " свраките ".

Очевидно главната цел на ентусиастът беше борба с наставника на Нюкасъл - Еди Хау. Част от стюардите се намесиха незабавно и съумяха да предотвратят по-неприятни сюжети. Първоначално не станаха ясни пристрастията на футболния последовател. Впоследствие се оказа, че той е обожател на Лийдс. От клуба оповестиха, че е задържан и му е неразрешен достъпът до стадиона до живот, съобщи actualno.com.
-->
Нападнатият експерт разяснява обстановката след срещата. Според Хау конфликт му с почитател на домакините би трябвало да разсъни тези, които дават отговор за сигурността на треньорите и играчите на стадиона. " Всъщност не помня дали ме бутна или не, нямам концепция. Много е необичайно, тъй като си съсредоточен върху мача и не очакваш това да се случи ", сподели мениджърът.

" Той ме провокира, сподели нещо, което не мога да повторя и бе изведен. Аз съм окей, само че моменти като този те карат да мислиш за сигурността на щаба и играчите. Имаме потребност да бъдем предпазени. Никой не би трябвало да се сблъсква с това, ние играем спорт, който обичаме и се опитваме да забавляваме страната, никой не би трябвало да усеща, че персоналната му сигурност е застрашена. Трябва да помислим върху това ", добави британецът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР